Als je denkt dat alles in de lijn der verwachting gaat, verwacht je te veel.

Hoe werkt Gezinscoach?

De eerste stap is kennismaken. Voordat er iemand bij je over de vloer komt, is het prettig te weten of er een klik is. De kennismaking is online of telefonisch. Vul het formulier in en je wordt binnen een dag teruggebeld voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dit kan alleen of met het hele gezin. De kennismaking duurt max een half uur en is bedoeld om een eerste indruk te krijgen.

De tweede stap is een intake met advies. Het plan van aanpak is afhankelijk van wat het gezin wil bereiken. Het kan zijn dat het prettig is om alle gezinsleden een keer te ontmoeten en de coaching sessies verder met beide ouders of een van de ouders te plannen. Gezinscoach zal daarin een adviesrol vervullen, echter beslissen ouders wat passend is in hun situatie. Gezinscoach zal duidelijk de kosten bespreken en daarin de persoonlijke omstandigheden meenemen.

Kennismaken

Het is prettig als er een klik is met een coach. Gezinscoach geeft je graag vrijblijvend de mogelijkheid om online of telefonisch kennis te maken. Gezinscoach zal kort het een en ander uitleggen. Je krijgt de benodigde informatie toegestuurd en je kunt er rustig over nadenken. Je hoeft nog niets te vertellen als je daar nog geen behoefte aan hebt. De drempel om contact op te nemen, kan al lastig genoeg zijn. Vul het formulier in en Gezinscoach neemt z.s.m. contact met je op.

Intake

Wil je een intake? Vul dan je gegevens in en laat weten dat je een intake wilt. Gezinscoach belt je z.s.m. op om een afspraak te maken en gaat direct aan de slag met gerichte vragen, om vervolgens een advies met kostenoverzicht te maken. De intake is niet vrijblijvend zoals de kennismaking, maar je kiest natuurlijk zelf of je verder wilt. Vooraf krijg je de informatie toegestuurd die nodig is voor de intake.

Coaching

Gezinscoach werkt met losse coachingsessies of een pakket. Met een intake en een pakket van 5 coachingsessies is het gezin veelal een eind op weg naar een stabieler en gelukkiger gezinsleven. De coaching kan snel starten. Hoe lang het coachingstraject uiteindelijk duurt, hangt volledig af van het verloop, de behoefte, de vorderingen en alles wat er onverwachts kan gebeuren. Elk gezin en elke vraag is anders en vraagt om een unieke aanpak. Alleen op eigen verzoek wordt de coaching verlengd. Je bepaalt zelf de startdatum. Van tevoren maakt Gezinscoach een gericht plan. Soms wordt er met het gehele gezin gewerkt, andere keren met een van de gezinsleden of met een ouder. 

Support nodig?

Wil je een kennismaking, intake of een (vervolg)coachingsessie? Laat het weten via onderstaand formulier. 

* verplichte velden