Een telefoontje kan het verschil maken

Hoe werkt Gezinscoach?

Gezinscoach geeft particuliere online coaching. De eerste stap is kennismaken. Het belangrijkste is of er een 'klik' is met de coach. De kennismaking is online. Maak hierboven een  gratis afspraak voor een online gesprek. Dit kan met één of met beide ouders. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten en is bedoeld om een eerste indruk te krijgen. Stel je vragen en de coach geeft uitleg over online gezinscoaching. De voordelen van online coaching volgens andere ouders:

- laagdrempelig
- we kunnen thuis blijven en het makkelijker samen inplannen
- geen oppas nodig
- direct toepasbaar in het gezin
- kort en krachtig
- digitaal systeem voor tussendoor vragen
- persoonlijk contact, één gezicht
- de kinderen worden zoveel mogelijk ontzien van coaching
- we hoeven ons huis niet op te ruimen;-)

De tweede stap is coaching. We gaan gelijk aan de slag en na de eerste sessie hebben duidelijk wat je wilt bereiken. Binnen een paar sessies kun je langdurige verandering binnen het gezin verwachten. 

Je kunt ook kiezen voor individuele oudercoaching. Vraag ernaar tijdens het kennismakingsgesprek.

Meer informatie?

Boek een gratis intake gesprek (45 minuten).

Coachingsvormen

Gezinscoach werkt met losse coachingsessies of een pakket. Met een intake en een pakket van 5 coachingsessies is het gezin veelal een eind op weg naar een stabieler en gelukkiger gezinsleven. De coaching kan snel starten. Hoe lang het coachingstraject uiteindelijk duurt, hangt volledig af van het verloop, de behoefte, de vorderingen en alles wat er onverwachts kan gebeuren. Elk gezin en elke vraag is anders en vraagt om een unieke aanpak. Alleen op eigen verzoek wordt de coaching verlengd. Je bepaalt zelf de startdatum. Van tevoren maakt Gezinscoach een gericht plan. 

Een vraag stellen?

Laat het weten via onderstaand formulier. 

* verplichte velden