Tarieven

Tarievenoverzicht Gezinscoach

De (online of telefonische) kennismaking is gratis en vrijblijvend. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een afweging te maken of Gezinscoach iets voor je is. De werkwijze, de kosten en de intake worden je uitgelegd. Het is vooral belangrijk om te kijken of er een klik is. Voor de verdere aanpak kijk bij werkwijze.

Particuliere coaching komt voor eigen rekening. Sommige verzekeraars geven een gedeeltelijke vergoeding. Vraag dit altijd na bij je zorgverzekering. Is er sprake van een zorgindicatie met PGB? Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven coaching – Coacheswijzer.nl  Lees hier meer over tarieven voor coaching.

Corona

Vraag naar de speciale mogelijkheden voor coaching als je te maken hebt (gehad) met een Corona besmetting binnen je gezin en je afhankelijk bent van zorg of revalidatie.

Is er een mogelijkheid tot vergoeding?

Particuliere coaching komt voor eigen rekening. Sommige verzekeraars geven een gedeeltelijke vergoeding. Vraag dit altijd na bij je zorgverzekering.

Vanuit een PGB of WLZ indicatie wordt behandeling niet vergoed, hoewel hier veel wijzigingen in zijn. Gezinscoach legt je graag de mogelijkheden uit. Je kunt bij een WLZ indicatie altijd kiezen om deze coaching vanuit je vrij besteedbaar bedrag te betalen.

Heeft u een vraag?

Als er vragen zijn over de tarieven of de behandelmethoden? Stel ze gerust via het formulier.

* verplichte velden